KategóriaEgyéb kategória

Felajánlásként Opelt kapott az önkormányzat

Magas tetejű kishaszongépjárművet kapott használatba az Opeltől a szekszárdi önkormányzat, amely – a veszélyhelyzet miatt – ételkiszállításra lesz rendszeresítve.

„Segítünk a bajban” – szerepel a szlogen azon a vadonatúj Opel Combón, amelynek kulcsát Ács Rezső polgármester vette át. A Covid-19 közegészségügyi rendkívüli helyzet fennállását nemcsak az autókonszernek, hanem bizony az önkormányzatok is megérzik. Ezért is jött jól a 2019-ben az év kishaszonjárművének választott zárt, dobozos autó a szekszárdi önkormányzatnak.

„Az Opel Magyarország több önkormányzatnak is segítséget nyújt a koronavírus-járvány okozta helyzet kihívásainak hatékony kezelésére – mondta Varga Viktor, az Opel Pólus Szekszárd cégvezetője. – A szekszárdi önkormányzatnak kimondottan élelmiszer-kiszállításra lett felszerelve a magas tetejű kombi, a hivatal egyelőre négy hónapra kapja meg az autót. Az Opel Magyarország e felajánlással megkönnyíti a segítők munkáját, kifejezi nagyrabecsülését az önkormányzatok iránt az idősek, rászorulók érdekében tett erőfeszítéseikért. Büszkék vagyunk és örülünk, hogy ebben a gazdasági és társadalmi kihívást is jelentő veszélyhelyzetben ily módon segíthetjük a várost, az önkormányzatot.”

„A kilencedik autó lesz az Opel által felajánlott kishaszonjármű, amellyel az önkormányzat a meleg étel kiszállítását végzi – tette hozzá Ács Rezső polgármester. – A Szociális Központ 250 hatvanöt év feletti idősnek biztosítja az ebédet házhozszállítással, az önkormányzat közel négyszáz gyereknek szállít meleg ételt. Az önkéntes segítőink közül nem mindenki rendelkezik gépjárművel, így nagy hasznát vesszük az autónak legyen szó az étkezés biztosításáról, bevásárlásról vagy gyógyszerek kiváltásáról. Köszönjük a felajánlást, példaértékű a cég társadalmi szerepvállalása.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük