KategóriaEgyéb kategória

Az étel kiszállításáról is gondoskodik az önkormányzat

A gyermekétkeztetést a szünidei ügyrend szerint biztosítja az önkormányzat.

A 2019/2020. tanév tavaszi szünetének első napja 2020. április 9. (csütörtök), utolsó napja 2020. április 14. (kedd). E két napon (a közbeeső időszak ünnepnap, illetve szabadnap) az étkezést a hátrányos helyzetű és a halmozottan hátrányos helyzetű általános és középiskolások számára önkormányzatunk a megszokott feltételekkel – a szülő, törvényes képviselő kérelmére – biztosítja, az étel kiszállításáról a rendkívüli helyzetben gondoskodik. A többi iskolás számára az étkeztetés a tanítási szünetben nem biztosított.

Az óvodás és bölcsődés gyermekek részére e két napon is gondoskodunk az étel kiszállításáról, ha korábban a szülő a veszélyhelyzet idejére az ellátási igényt már benyújtotta. Külön kérni az ellátást erre a két napra nem kell.

Amennyiben a szülő a rendkívüli szünet alatt még nem kérte az étkezés biztosítását, a fenti két napra legkésőbb 2020. április 8-án reggel 9 óráig igényelheti az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: 20/274 3534

E-mail: etkezes@szekszard.hu

 

2020. április 3.                                                                                                                                                 Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük